Nederland

De frisse lucht inademen, van je af kunnen kijken en even die rust ervaren in de natuur. In ons drukke bestaan is het belangrijk op z’n tijd te kunnen onspannen, even bij te tanken van de dagelijkse beslommeringen en werkzaamheden. Hoe kan dat beter dan alleen of in een groepje erop uit trekken in de natuur. De wandelschoenen aan, een flesje drinken mee en wat laagjes over elkaar aan om je te beschermen tegen een opzettend koud windje of om uit te kunnen trekken als het te warm wordt. Rugzak om, camera mee en op stap gaan.

Op stap met BeleefdenatuurNU is een ware belevenis door niet alleen wat op te steken van de natuur, maar door het enthousiasme en meeslepende wijze van zijn verhaal wordt je  meegezogen en beleef je het van binnenuit.Door te  ruiken, proeven en voelen beleef je de natuur met je zintuigen. Kees laat je meegenieten met al het moois wat de natuur te bieden te heeft.

Nieuwsgierig, kijk naar de mogelijkheden die er zijn in bijvoorbeeld: de Oostvaardersplassen, Kromslootpark,  Pampushout, de Weerribben, de Amsterdamse Waterleidingduinen, de Veluwe en het Vroege Vogelbos in Almere!

Voor andere gebieden in Nederland worden er excursies op maat aangeboden.  Diverse excursies elders in Nederland zijn via BeleefdenatuurNU te boeken.

Laat een bericht achter