Seizoen 2014

16 januari 2014
Reacties staan uit

20131109_IMG_1570_5DIIHet seizoen voor de ecokar,  Jeep (foto)safari”s start afhankelijk van de weersomstandigheden vanaf 14 april 2014.   Beleefdenatuur richt zich voornamelijk op groepen en bedrijfsexcursies, desalniettemin zijn individuele excursies  zeker mogelijk en zullen op maat geheel naar uw wens worden ingevuld. Ook dit jaar zijn er wandelexcursies, Ekokarexcursies en Jeepsafari’s mogelijk. BeleefdenatuurNU onderscheidt zich niet alleen in kwaliteit, maar ook door de excursies op maat aan te bieden. Er zijn diverse mogelijkheden qua tijdstippen, maar ook qua uitvoering. Excursies in combinatie met fotografieworkshops, of  in combinatie met picknicks in de Oostvaardersplassen. Er zijn diverse mogelijkheden. U komt met uw idee en BeleefdenatuurNU zal daar zoveel als mogelijk is invulling aan geven.  Denk bijvoorbeeld aan een pauzeprogramma tijdens uw “heisessie” in het Natuurbelevingscentrum de Oostvaarders of het verzorgen van een trouwreportage in de Oostvaardersplassen. U kunt het zo gek niet bedenken, maar veel dingen zijn mogelijk. BeleefdenatuurNU biedt excursies op maat!!

Gezien de diversiteit werkt BeleefdenatuurNU met modules en een basistarief. Het basistarief is € 125,- voor maximaal 20 personen voor een excursie van 1,5 -2 uur. Een voorbeeld: boekt u een ecokarexcursie  dan betaalt u het basistarief van € 125,- en € 350,- voor de ecokar.  Boekt u een jeepsafari met lunch dan wordt het basistarief  € 125,-  + de jeep (Toyota landcruiser) € 350,-  +  de prijs voor een lunch, waarvan de prijs afhangt van de lunch die u kiest. Boekt u een wandelsafari met fotoworkshop inclusief fotografiebegeleiding dan wordt het basistarief €125,- (prijs wandelsafari) + prijs fotoworkshop + prijs fotografiebegeleiding.

Ook individuele of gezinsexcursies zijn mogelijk. In dat geval wordt niet alleen de prijs van de excursie op maat, maar ook ieder onderdeel apart berekend.

Graag ontmoet ik u het aankomende seizoen bij een van de excursies. BeleefdenatuurNu voor excursies op maat: een waarborg voor de ware natuurbeleving!

URL : http://www.beleefdenatuurnu.nl/blog/seizoen-2014/

Reacties zijn niet meer mogelijk.