Nieuw seizoen staat voor de deur.

11 februari 2015
Reacties staan uit

hoofd

Heerlijk, een nieuw seizoen vol van activiteiten staat weer voor de deur! Ik kan haast niet wachten om weer op pad te gaan en mensen enthousiast te maken voor de natuur. Daar word ik nu echt blij van en ik geniet zelf ook met volle teugen van de uitstapjes en de natuur.

Wat staat er zoal te wachten: wandelsafari’s door de Oostvaardersplassen, maar ook in de Biesbosch, Amsterdamse Waterleiding Duinen, de Weerribben, maar ook in Zeeland en Tiengemeten,  teveel om op te noemen.

image

Dit jaar ook dagtripjes in de voetsporen van Dr. P. Jac. Thijssen: bewapend met telescoop en verrekijker naar de uithoeken van Nederland om bijvoorbeeld kraanvogels te spotten of de zeearend, of om te vogelen in de waterrijke gebieden elders in Nederland.

Ook speciale fotosafari’ s voor fotografen die graag eens edelherten, heckrunderen en of Konik paarden van relatief dichtbij willen fotograferen behoren tot de mogelijkheden. We gaan dan met een klein gezelschap met de Toyota landcruiser van Staatsbosbeheer met chauffeur op stap voor een 3 – 3,5 uur durende safari dwars door de Oostvaardersplassen. Ook ecokarsafari’s met de ecokar voor maximaal 10 personen (exclusief chauffeur) behoren tot de mogelijkheden: dan gaan we ongeveer 2 uur op pad in de Oostvaardersplassen. Alle excursies zijn inclusief versnapering en koffie en of thee.

TIP:Meld je nu al aan als je één van de safari’s tijdens de hertenbronst wil meemaken, want het loopt storm in die tijd! Safari’s met de Toyota fourwheeldrive gaan door bij 6 deelnemers. Bij 5 deelnemers wordt een meerprijs gevraagd.

Ook dagtrips naar Park de Hoge Veluwe en omgeving behoren tot de mogelijkheden. In de avondschemer met de verrekijker vanachter een kansel wachten en kijken totdat de herten uittreden en zich tegoed doen aan de grassen en kruiden op de weiden!

Ook voor bedrijfsuitjes en of feestjes  bent u bij BeleefdenatuurNU  aan het goede adres.  Excursies in combinatie met lunch en of diner behoren tot de mogelijkheden, in samenwerking met Gasterij “de Oostvaarders” of het Buitencentrum “Oostvaardersplassen”.

imageHeel speciaal zijn onze workshops meditatief schilderen in de Weerribben in samenwerking met Staatsbosbeheer aldaar. Deze workshops zijn te boeken via het Buitencentrum “de Weerribben”.

Ook de toeringcar tours in samenwerking met VVV Almere zijn weer te boeken tot 50 personen voor een excursie rond de Oostvaardersplassen. Meer informatie hierover is te verkrijgen via VVV Almere.

Last but not least : onze speciale “Nieuwe Wildernis Safari’s” desgewenst in het Engels en of Duits en zelfs in het Nederlands!

En dan zal er mogelijk nog een tiendaagse gepland worden naar Roemenië, het land van ongerepte natuur

Kortom: een overvol programma waarin ik u graag van dienst wil zijn. Voor uitgebreide info zie contactpagina. Bel of mail gerust voor de mogelijkheden, ook voor excursies op maat: helemaal naar uw idee samengesteld. Informatie en een offerte zijn altijd geheel vrijblijvend. Een heerlijk buitenseizoen gewenst en graag tot ziens!

 

 

 

URL : http://www.beleefdenatuurnu.nl/blog/nieuw-seizoen-staat-voor-de-deur/

Reacties zijn niet meer mogelijk.