Ecotoerisme, wandelvakantie in Transylvanië, Nationaal Park Apuseni,Tranisu, Valea Draganului

22 april 2014
Reacties staan uit

Casa Careel 7CasaCareel 2Vandaag lanceer ik mijn nieuwe pagina over landgoed “Casa Careel”  waar ik als gidswandelarrangementen ga organiseren. Het is een unieke plek aan een helder en schone  rivier in Valea Draganului. Het is gelegen aan de voet van een berg in nationaal park Apuseni. Het is een fantastisch natuurgebied.  De natuur is overweldigend er leven daar nog  gezonde populaties, wolven, beren en lynxen. Per vierkante meter zijn er tegen de honderd kruiden gevonden op de groene weiden. Maar dat niet alleen,  het is een prachtig gezicht als de bergweiden in bloei staan. Casa Careel stimuleert het ecotoerisme, daarnaast zijn ze werk-leerbedrijf voor kansarme jongens die op het landgoed een kans worden geboden in de praktijk te leren en werken. Een doel waar ik volledig achter sta en die ik via mijn tiendaagse arrangement aldaar van harte steun.

Daarnaast zijn de prijzen van het verblijf absoluut concurerend, zie de prijslijst onderaan de webpagina. Om een voorbeeld te noemen een overnachting met klein tentje kost € 1,25 en een blokhut voor 2 a 3 personen kost € 15, per nacht.Kortom ik wil jullie van harte uitnodigen kennis te nemen van mijn nieuwe “Roemenië pagina” en op die manier kennis te  laten maken met de prachtige vallei Draganului in Nationaal Par Apuseni in Tanisu Roemenië.Voor inlichtingen over het tiendaagse arrangement, zie genoemde pagina en via de contactpagina op de website. 

 

Categorie :  Blog
Tags : 

URL : http://www.beleefdenatuurnu.nl/blog/ecotoerisme-wandelvakantie-in-transylvanie-nationaal-park-apusenitranisu-valea-draganului/

Reacties zijn niet meer mogelijk.