Activiteiten

IMG_9298De frisse lucht inademen, van je af kunnen kijken en even die rust ervaren in de natuur. In ons drukke bestaan is het belangrijk op z’n tijd te ontspannen, even bij te tanken van de dagelijkse beslommeringen en werkzaamheden. Hoe kan dat beter dan alleen of in een groepje erop uit trekken in de natuur. De wandelschoenen aan, flesje drinken mee en wat laagjes over elkaar aan om je te beschermen tegen een opzettend koud windje of om uit te kunnen trekken als het te warm wordt. Rugzakje om, camera mee en op stap gaan.

Ga mee de natuur in en ontdek wat er allemaal te beleven en te ontdekken valt. Je leert niet alleen een heleboel, maar je komt weer helemaal tot rust door al het groen om je heen. Een heerlijke vrijetijdsbesteding. Niet alleen breng ik je kennis over de natuur bij,  maar ik laat je de natuur beleven door sporen  te  zoeken, bloemen te ruiken of aan een rietpluim te voelen.

BeleefdenatuurNU biedt excursies op maat. Er zijn vele variaties mogelijk. Enkele voorbeelden: een wandeling in de Weerribben gecombineerd met een vaartocht, een ecokarexcursie gecombineerd met een picknick in de ruige natuur van de Oostvaardersplassen. Luisteren naar het burlen van de edelherten en aanschouwen van de bronst bij het Bosje van Staf in Park de Hoge Veluwe. Of leer de wildernis van Nederland kennen door te struinen en op wandelsafari te gaan door de bossen en heuvels die de Veluwezoom rijk is. Een prachtig gebied met geweldige uitzichten. Al wandelend over de stuwwallen waan je je dichter bij de natuur, alsof de tijd heeft stilgestaan.

Ook voor bedrijven en groepen zijn er diverse arrangementen samen te stellen. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een mini fotoworkshop gevolgd door een natuurwandeling of meditatief schilderen in de natuur voor af gegaan door een inspirerende wandeling.

Of het nu op safari is in de ruige natuur van de Oostvaardersplassen of door de rustieke bossen en heide van de Veluwe, er valt van alles te beleven.  Bijzondere natuurbelevenissen die je niet licht zult vergeten. Heerlijk de rust en de ruimte ervaren, slechts het geluid van tsjilpende vogels horen. Is het niet heerlijk om er even tussenuit  te zijn, even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en je te laten omringen door de prachtige groene natuur. Neem een kijkje op de site en zie de verschillende mogelijkheden.

Laat een bericht achter